The 2-Minute Rule for verificare istoric auto

Din pacate, exista cazuri in treatment kilometrajul masinilor este modificat in mod fraudulos pentru a ascunde adevarata stare a vehiculului.

In Europa, una din sase masini a fost implicata intr-un incident key. Verifica istoric auto pentru a fi sigur ca ceea ce cumperi este conform asteptarilor. Verificarea istoricului iti poate dezvalui aspecte importante pe care nu le-ai sesizat la testarea masinii, mai ales daca nu esti specialist in industria auto. VERIFICA ORICE MASINA AICI!

Suntem parteneri ai operatorilor internationali - Agentia de Siguranta si Supervizare in Trafic, in speta cu operatorul uneia din cele mai mari baze de date de support autorizat (VOSA). Te rugam sa iei in calcul faptul ca intotdeauna dezvaluim sursele din care obtinem informatiile. Datele pe care le prelucram pot fi extrase simultan din doua organizatii diferite cum ar fi VOSA si Oficiul pentru Protectia Consumatorului, dar vom mentiona sursa doar in cazul celei de-a doua.

VIN nu este introdus Dacă numărul de șasiu nu este introdus, kilometrajul este o aproximare statistică bazată pe algoritmul AUTOkm cu o fiabilitate de 95%.

Procesul de verificare VIN este simplu si immediate. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti seria de sasiu sau codul VIN al vehiculului pe care doresti sa il verifici.

Pentru a confront o verificare a istoricului km in aplicatia RAR, urmeaza pasii simpli descrisi mai jos. Aplicatia poate fi accesata pe web-site-ul oficial al Registrului Auto Roman.

Daca esti in cautarea unui instrument eficient pentru a verifica istoricul unui vehicul, inspectorauto.

Toate aceste informatii sunt esentiale pentru a-ti forma o picture clara si completa despre vehiculul pe treatment intentionezi sa il cumperi.

Inovăm, construim unelte și introducem funcții noi regular ca să-ți aducem la ușă lumea datelor automobilistice.

kilometrajul dat înapoi este cea mai frecventă înșelătorie la vânzarea autoturismelor next hand

Aceste detalii te vor ajuta sa te asiguri ca masina pe treatment intentionezi sa o cumperi corespunde in totalitate cu ceea ce vinde vanzatorul.

2. Verificare kilometraj serious: Multe masini au kilometrajul dat inapoi, ceea ce poate indica o posibila manipulare a acestuia. Raportul verifica daca kilometrajul masinii este autentic, oferindu-ti incredere in informatiile legate de uzura vehiculului.

Verificarea unei mașini după seria de șasiu/numărul VIN - cum se encounter? Puteți verifica un vehicul după seria de șasiu prin RAR sau folosind baza de day care conține miliarde de înregistrări a serviciului autoDNA. Cumpărați un raport Este posibil să verifici gratuit seria de șasiu/numărul VIN? Există baze de date publice de informații ale registrului auto prin treatment puteți verifica gratuit o serie de șasiu. Cu toate acestea, în acest fel puteți primi doar informații de bază treatment ar putea să nu fie suficiente pentru a lua o decizie informată de a cumpăra o anumită mașină. Cumpărați un raport autoDNA

Puteți gestiona modulele cookie verificare istoric auto prin modificarea setarilor browserului dvs. Continuand sa utilizați web-site-ul nostru fara a modifica setarile browserului dvs., sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre. Puteți afla mai multe in politica de confidentialitate a web page-ului nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *